7
szerda
2012. november

24 adventi naptár – a klasszikus zsebes

December 1-ig 24 különböző adventi naptár ötletet adunk Neked. Minden napra jut egy!

Igyekeztünk a kérdést más szemszögből is megközelíteni, hogy ne csak egy újabb gyűjtemény legyen, így minden egyes ötlethez felhasználási javaslatokat és további tippeket kapsz.

Az elsők között munkaigényesebb ötleteket adunk, mivel még bőven van idő december 1-ig. Vigyázz! A napok gyorsan szaladnak! :)

Az első tippünk:

Alkoss maradandót – a klasszikus zsebes

A zsebes adventi kalendáriumot megvarrni – ha nem cifrázod túl – viszonylag egyszerű dolog. A gyerekek minden évben izgatottan várják, mikor kerül elő a szekrény mélyéről és december első reggelén csillogó szemmel, ismerősként köszöntik majd a megrakott zsebeket.

A megvalósításhoz előveheted a maradék anyagokat, nyugodtan variálhatod őket, így különösebb kiadás nélkül elkészül a naptár.

Egy kis plusz ehhez a típushoz: ha a zsebekre apró füleket, az alapra pedig gombokat varrsz, akkor variálhatod a számok elhelyezését.

 

Forrás: skiptomylou.org, pinterest, loretablog

 

Ditta & Zsóka

 

 

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>