18
vasárnap
2012. november

Gyertyatartó drótból

Tapasztalatom szerint nehéz szép gyertyát venni adventre vagy a karácsonyi asztalra. Olyat, ami egyszerű, nem súrolja a giccs határát és illik a szalvétához, étkészlethez is. Nem utolsó sorban pedig belefér és színben is passzol a meglévő gyertyatartóhoz.

Erre találtunk egy egyszerű, drótból hajlítható gyertyatartó ötletet.  Nem kell hozzá jó kézügyesség, itt nem baj, ha nem lesz teljesen szabályos. Ezt alakíthatod a gyertyához is! Ha meggyújtod tegyél alá tálcát, vagy egy tányérkát, hogy a viasz ne a terítőre csöpögjön!

Ha pedig az adventi gyertyákat, karácsonyi terítéket nem szeretnéd a véletlenre bízni, látogass el hozzánk, ahol több tucat szalvétával és hozzá illő gyertyával, szalagokkal, papírokkal várunk Benneteket!

Érdemes elnézni üzletünkbe, mert akik december 15-ig 5000 Forint felett vásárolnak nálunk és leadják a nevüket, e-mail címüket, egy karácsonyi sorsoláson vesznek részt, ahol egy 50.000 Forint értékű vásárlási utalványt nyerhetnek!

Az ötlet forrása: esprit cabane

Ditta & Zsóka

 

 

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>