22
csütörtök
2012. november

Régimódi karácsonyfadíszek

Szeretnénk egy új rovatot indítani a hazai kreatív bloggerek közreműködésével. Úgy gondoltuk, ha már nekünk nincs időnk, hogy magunk készítsük el ötleteinket, akkor részesítsük előnyben a magyar kreatívokat a temérdek külföldi bloggal szemben!

Az első akit megkerestem ez ügyben A Kifli és Levendula blog volt. Amiért mindig visszatérek hozzá, az a rácsodálkozás. A rácsodálkozás a borzasztó egyszerű ötletekre, a kivitelezés könnyedségére és arra, hogy az eredmény mindig a szívnek kedves.

Manapság sok régies hangulatú díszt lehet kapni, ám az igazán szépeknek megkérik az árát. Ahhoz, hogy becsempészd otthonodba a boldog békeidők hangulatát, te magad is készíthetsz hasonlókat. Sőt. Nagyanyáink, dédanyáink idejében a család együtt készítette a díszeket, főzte és csomagolta a szaloncukrot. A régimódi karácsonyfadíszek készítéséhez kattints ide.

Ditta & Zsóka

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>