14
hétfő
2014. április

A stílusos öltözködés moletteknek és vagányaknak

A Home Bazaar üzlete

Így jómagam egy küldetést vállaltam fel.Ez -a szerelmem kibontakoztatását,a réteges öltözködési stílus tudatos alkalmazását,az erről való vélekedés formálását jelenti.A nálunk még kevesek által ismert és először  magyarul általam leírt-ellenőrizheted a google-ban:))) LAGENLOOK STÍLUST szeretném megismertetni,és népszerűsíteni azoknak a körében,akik nyitottak a változtatásra..MI EZ ÉS KIKNEK AJÁNLOM?

A stílus először a művészek és értelmiségiek sajátja volt,mely külföldön mára már igen elterjedt. Nem is csak öltözködési stílus,hanem életfilozófia-a SZABADSÁG, AZ ÖNKIFEJEZÉS, AZ EGYÉNISÉG MEGJELENÍTÉSÉNEK egy módja. Lényege a rétegesség,a darabok akár  szokatlan variálása.

A praktikumon kívül– az ápol és eltakar stílus ez, ami egy igazán izgalmas, lebegő-lifegő-kissé romantikus nőies, kitűnő érzetet kelt. A darabok jól variálhatók,a ruha viselhető tunikaként nadrággal, de a szoknyára is rávehető, miközben önálló ruhaként is megállja a helyét.

Az öltözék fontos darabja a kabátka, ami lehet rövidebb vagy hosszabb, de igazán vele lesz teljes az öltözék. Nem szükséges begombolni, mert ez egy könnyedséget, lazaságot ad a megjelenésünknek, ami a stílus lényege. A ruhadarabok általában nem szimmetrikusak, valahol valami kilóg, van bennük valami fantázia-kreativitás, valami poén, több,mint egy átlagos ruhában-ezért is volt először  a művészek sajátja. A konzervatív gondolkodású és öltözködésű embereknél ez kissé slampos, hanyag benyomást kelt. Aki viszont átérzi a lényegét, azonosul a bő nadrágokkal, szoknyákkal, az valami új világban érzi magát, esetleg rátalál arra, amit eddig is szeretett volna, csak nem fogalmazta meg igazán mi is az, amivel az általa vágyott hatást elérheti. Előnye a daraboknak, hogy családdá építhetők, tehát nem kell egyszerre minden darabot megvenni – az folyamatosan bővíthető, mert a ruhák a stílus részei. Előnye még, hogy a stílussal csak kacérkodók-a kevésbé bátor próbálkozók is találnak maguknak darabokat, mivel azzal még nem kelti a stílus látványát. VIGYÁZAT!VESZÉLYES! FÜGGŐSÉGET OKOZ!

Tapasztalataim szerint  aki elkezdi viselni FÜGGŐ LESZ:))) Sok vevőnktől hallottam-“soha nem viselek szoknyát” és amióta megvette az első “alapszoknyánkat”már több színben is van neki:))) Ha nem akarod a függőséget,NEM SZABAD MEGPRÓBÁLNOD!

KIKNEK AJÁNLOM? Azoknak,akik:nem konvencionálisan  gondolkoznak, viselkednek,azoknak, akik ezt szeretnék is kifejezésre juttatni, azoknak akik szeretik  a lezser, nem feszengős öltözékeket, azoknak:akik szeretnék az esetleges hibáikat elfedni,azoknak:akik a testük változásai miatt nem érzik magukat komfortosan a korábbi ruháikban. Azoknak, akik molettek és nem szeretnének nagymamásan öltözködni, azoknak akik:a koruk előrehaladtával is szeretnének megújulni, új stílusra lelni, azoknak akik szeretnék, ha külföldön is úgy éreznék az öltözékük miatt odatartozónak látszanak.

Inspiráló ruháinkat a homebazaar és a lenruha face oldalain láthatjátok. Mindennap sok öltözéket teszünk fel és nemcsak ruhát -nagy különbség- mert mi öltözéket ajánlunk – így megmutatjuk hogyan csinálj a ruhádból többet:))!!! Ha látni akarjátok az összes képünket be kell jelölnötök,hogy KÖVETTEK minket és KÉRITEK A MINDEN BEJEGYZÉS MUTATÁSÁT!!! Erre azért van szükség,mert a face üzleti okokból jelentősen csökkentette  a bejegyzések mutatását. Nem is tudod mennyiről maradtál le eddig is:((( Rövidesen ez az oldal amit most olvasol honlap lesz, ahol minden infót megtalálsz. Addig is szeretnék tájékoztatást adni és megkönnyíteni a te és a mi munkánkat az ONLINE RENDELÉSSEL KAPCSOLATOSAN.

Online rendelés! Itt most leírom ismét, hogy hogyan tudtok érdeklődni az árakról és hogyan tudtok rendelni. KÉREM EZT TARTSÁTOK BE, MERT CSAK ÍGY LESZ RÁ LEHETŐSÉG!!!! SAJNOS MÁSKÉNT NINCS IDŐNK RÁ!!!!KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉST! Tehát: Bárhova az országon belül szállítunk futárral, melynek az ára: 1500 forint.Ez úgy működik -és CSAK CSAK CSAK úgy, ha a kiválasztott ruha KÉPÉT és NEM A LEÍRÁSÁT ANNAK, HOGY HOL TALÁLOM ÉS HOGY KI VISELTE elküldöd PRIVÁTBAN vagy a zsoka@homebazaar.hu-ra.!!!! Arra sajnos nincs kapacitásunk, hogy visszakeressünk az oldalon, mert akkor az megjelenne az árban, amit gondolom senki nem szeretne:). KÜLDD EL A MÉRETEIDET IS!!!, mert mindenkinél mást jelent pl.a 42-es. Ahhoz,hogy a VALÓS SEGÍTSÉGET ADHASSAK, szükségem van a mell, derék, csípő méreteidre és nem arra, hogy 42-es!!! Ha elküldted én informállak az ÁRRÓL. Kérem a TELEFONSZÁMODAT IS, mert FONTOS,hogy egyeztessünk, hogy valóban olyan-e a ruha amit szeretnél és NE A ruha MEGÉRKEZÉSE UTÁN derüljön ki, hogy te mást gondoltál. Másrészt szeretnénk  abban is kitűnni, hogy nem csak a választékunk és annak minősége KITŰNŐ, de célunk,hogy az egyik vásárlónk véleményét idézve ÉLMÉNYVÁSÁRLÁSBAN legyen részed. Nyomot hagyjunk benned,emlékezz ránk! Mindezt NEM A TE KÖLTSÉGEDEN, hanem AZ ÉN KÖLTSÉGEMEN!!!

Ha a személyes élményt szeretnéd átélni Isten Hozott-al várunk a  HOME BAZAAR üzletében a több száz lenruha,a réteges öltözködés -a LAGENLOOK  és a molett ruhák paradicsomában!

HOME BAZAAR -Budapest, VII. kerület, Kazinczy utca 6/a.

Zsóka

63 Hozzászólások

 1. Kedves Zsóka!

  Nekem valóban élmény volt a vásárlás!
  Kulturált környezetben,extravagáns ruhákban úgy feszelegni,illegetni-billegetni magam,hogy közben finoman csak olyan szerelés kerül elém és rám,amely előnyös,vagány és mégis nőcis…kicsit talán idegen még,de jól érzem benne magam és ez már önmagáért beszél!
  Ízléses kiegészítők tömkelegéből nem kell egyedül választanom: Zsóka,a Home Bazaar “háziasszonya” profi hozzáértéssel mindenben segít.

  Megfertőződtem!-köszönöm Neked,Zsóka!

 2. Szeretettel köszönöm,hogy elmondtad Katalin!

  Annak még inkább,hogy neked is élmény volt a vásárlás!!

  Nekem ettől nincs nagyobb fizetség!:))

  Hálás köszönetem!Találkozzunk újra!:)

 3. Szeretném figyelemmel kísérni az oldalukat! Tetszenek a ruhák,a stílus! Valószínű később rendelni fogok!

 4. Nagyon eredeti, vidám és hiánypotló! Gratulálok! <3

 5. Vágyott és gyönyörködtető darabok! Hihetetlen színharmónia és merész, fiatalos, kényelmes szabásmegoldások. Nagyon kellett már a hétköznapi divatba új forma, új színek! :)

 6. Nagyon barátságos, segítőkész légkörben öröm a vásárlás! Úgy éreztem, mindig ezt a stílust
  kerestem és végre rátaláltam! Majd jövök…

 7. Kedves Zsóka! Gratulálok ehez a gyönyörű bolthoz! Még csak a neten láttam, de vásárolni fogok. Nekem ez a stilusom és évek óta keresm, hogy hol lehet ilyen ruhákat kapni. Nagy örömet szereztél. Köszönöm : Szilvia

 8. Nagyon tetszenek a ruhák!Szeretném figyelemmel kísérni az oldalukat.Köszönöm!

 9. Köszönöm a felvilágosítást az online rendelésről. Most még csak válogatok, melyiket is rendeljem?

 10. Sziasztok!
  A FB-on láttam meg a képeket, mert Marcsi barátnőm mutatta be egyiket-másikat…és …leesett az állam. GYÖNYöRŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!
  Megnéztem az oldalt is, nagyon, de nagyon tetszenek a ruhák és a kiegészítők!! Szangvinikusként, aki imádja a színeket, de koránál fogva inkább lassan a pasztell felé kellene fordulnia, rögtön a szívembe loptátok magatokat… Feltétlenül el fogok menni Hozzátok és elkezdem a függést!! Én ezt “bevállalom”, lesz, ami lesz!!!

  Sok sikert, zseniális a marketing munkátok is…! Csak gratulálni tudok! HAJRÁ!!!

 11. Sziasztok!
  A FB-on láttam meg a képeket, mert Marcsi barátnőm mutatta be egyiket-másikat…és …leesett az állam. GYÖNYöRŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!
  Megnéztem az oldalt is, nagyon, de nagyon tetszenek a ruhák és a kiegészítők!! Szangvinikusként, aki imádja a színeket, de koránál fogva inkább lassan a pasztell felé kellene fordulnia, rögtön a szívembe loptátok magatokat… Feltétlenül el fogok menni Hozzátok és elkezdem a függést!! Én ezt “bevállalom”, lesz, ami lesz!!!

  Sok sikert, zseniális a marketing munkátok is…! Csak gratulálni tudok! HAJRÁ!!!

 12. Nagyon tetszenek és stílusosak a ruhák. Igazán szükség van arra,hogy molett hölgyek is csinosan öltözzenek.

 13. Kedves Zsóka! Borzasztóan tetszik az üzletpolitikád, bárcsak mindenki
  így viselné gondját az üzletének. Klassz dolognak tartom az online rendeléseket, mert ha valaki messzebb lakik (pl. én is)az is tud vásárolni tőled. Bár őszintén mondom, hogy szerintem egy kirándulással felér az üzletedben bóklászni, nézelődni, ahogy a képeket elnéztem. Nem csak a ruhákat láttam, hanem a mögöttük lévő tárgyakat, ajándékokat, árukat.
  Nem jutottam el csütörtökön, de most a szombat jónak ígérkezik. Gratulálok és sikeres , élvezetes munkát kívánok neked.

 14. Gyönyörűek a ruhák…az apró rózsás a stílusom…de messze lakunk, így alig várom a webshop beindítását. Zsuzsa

 15. Régen tetszett egy öltözködési stílus ennyire. És jó benne, hogy nem modellek mutatják be a ruhákat, hanem valódi emberek. Kell hozzá egy kis bátorság, de annyira kellemes lesz a látvány, hogy bátraké a szerencse. Csak így tovább, gratulálok!

 16. Hozzászólás

 17. Nagyon tetszik és ha Budapesten leszek, BIZTOS megkeresték Benneteket!

 18. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra! Élni fogok a vásárlással is. Gratulálok, szeretem ezt a stílust.

 19. Nagyon egyetértek az elképzeléssel, azzal pedig még inkább, hogy a hétköznapokban is megjelenhet ez a vagány, merész stílus. Persze félek, hogy vidékiként nem olyan bátran hordhatnám, mint szeretném, de azt hiszem, ez nem akadályoz meg abban, hogy mégis vegyek egy összeállítást.

 20. Kedves Zsóka…

  Szeretnék regisztrálni mert nem találtam ilyen rovatot

  köszönöm előre is Éva

 21. Fantasztikus! Megtaláltam! Ilyen öltözékre vágyom! Köszönöm kedves Zsóka :)

 22. Hol lehet megvásárolni a ruhákat?

 23. Kedves Zsóka!
  Tetszik, amit itt olvastam. Ha időm engedi, majd ellátogatok az üzletbe. kellene nekem egy kényelmes nyári ruha.
  Ajánlanám az ismerőseimnek is az üzletet és az oldalt.
  DE ehhez azért jó volna tudni az árszínvonalat. Kár, hogy ezt nem raktad ki, biztosan többeket elriaszt a vásárlástól a bizonytalanság.
  Tudod, én sem vagyok gazdag (de hál istennek szegény se), és a baráti köröm is ilyesféle.
  Üdvözlettel: Katalin

 24. A függőség nagyon találó kifejezés ide.Én is az lettem,pedig nadrágos voltam mindíg.

  Aztán látogatás a Home Bazaar-ban és beleszerettem ezekbe a ruhákba.

  Azóta már több rucim is van innen, és remélem még sok ilyen lesz!

  Imádom!!!

 25. Nagyon szep ruhak kivallo osszaallitasok nagyon tetszik.ausztraliabol csak kivanni tudom hogy mi is tudjunk az onlinerol vasarolni biztos hogy rendszeres vasarlo lennek. ket ev mulva megyek haza latogatoba az biztos hogy megkeresem az uzletet.

 26. Rendkívül ízléses darabok.Örülök,hogy rátaláltam az oldalra.
  Végig böngésztem mindent de sajnos nem találom,hogy hol lehet rendelni online.Nem látom a kollekciót együtt,hogy miből lehet rendelni.
  Kérlek segítsetek.Köszönöm előre is.
  Üdv:Ábrahámffy Nóra

 27. Bocsánat! Most látom fentebb a leírást a rendelésről
  Mégis rátaláltam.

 28. Hozzászólás

 29. Nagyon várom, hogy elinduljon a webáruház! Igazán gyönyörű darabok. A fizikai boltban szeretnék majd vásárolni, de tájékoztatásul jobb látni az árakat, mielőtt vidékről felutazom. Sajnos, jártam már úgy weben megtalált üzletekkel, hogy semmilyen ár nem volt kitéve, és kiderült, hogy egy póló 25 ezernél kezdődik, egy ruha 30-nál, úgyhogy hiába mentem, csak a szívem fájt…
  Addig nem is merem beleélni magam, amíg nem tudom a tól-ig árakat.

 30. Imádom a ruháitokat remélem egyszer végre sikerül eljutnom a vásárlás öröméig is .Addig is marad a nézelődés. Üdv.T.Klári

 31. Végre rátaláltam álmaim cuccosaira,jól érzem magam amikor felveszem,fantasztikusan jó nőnek érezni magam 😀

 32. szuper minden darab

 33. Nagyon jók a rucik!!!!!

 34. Sziasztok!

  Egy pillanat alatt függő lettem a ruhák láttán! DE az árakat szeretném tudni,mert sajna mostanában meg kell válogatnom, hogy mire áldozok. (jön a 3. unokám) :)

  Nagyon várom a választ. Nem kell pontosan, elég nagyságrendileg is.
  Köszönöm

 35. Nagyon tetszenek a ruhái. Nem, kellene beszámozni? Akkor konkrétan tudonék irni, melyiket szeretném, s a méreteimhez megadná van e egyáltalán rám való. Sajnos elég érdekes alaku vagyok mellbőség 130 detékbőség 120 de a csipőbőség 160 meg pocakos vagyok, 170 cm magas és elvileg 54-es méret???

  Ili

 36. úúú…nagyszerűek a ruhák! mintha “haza jöttem volna”…

 37. Tisztelt Üzlettulajdonos! Én egy elég konzervatív nagymama vagyok molett külsővel. Nagyon tettszettek a ruhák a fotókon, a variálható lehetőségek. Látok fantáziát a magam elképzeléséhez, személyesen el fogok jönni és körülnézek, mert úgy érzem, hogy én is találok izlésemnek, alkatomnak megfelelőt! Köszönettel, mielőbbi viszontlátásig Ani

 38. Hozzászólás

 39. Nagyon tetszenek a színek harmóniája, a fazonok,az anyag .Nagyon ötletesek,divatosak,hordhatók,szépek. Örülök hogy ilyen is kapható,

 40. Hozzászólás

 41. A vásárlás minden percét nagyon élveztem.Úgy érzem ,hogy ez az a stílus ami illik hozzám kényelmes de egyben elegáns és nőies.A környezet otthonos és melegséget szeretetet áraszt.A bazár háziasszonya pedig csodálatosan segítőkész,türelmes.Egyszerűen szeretni való!!!! Sok sikert,sok vásárlót!!!! még én is megyek:)))))

 42. Nagyon tetszik! Mint egy valóra vált álom! :)
  Remélem egyszer eljutok ide. Már nézegetése is kész feltöltődés.
  Sok sikert!
  Kedves Katalin!
  Nagyon köszönjük a kedves szavakat!Home Bazaar

 43. Kedves Gizella!
  Megtisztelőek szavaid, hálás vagyok, hogy ilyen vásárlóim vannak!

 44. Kedves Julika!
  Reméljük sok örömet szerzünk még neked ruháinkkal, inspirációinkkal!

 45. :)Köszönjük szépen! Neked már van?:)

 46. Drága Mária!
  Mert az is vagy! Viseld egészséggel őket!:)

 47. A Home Bazaar üzletében, mindent megtalálsz a kapcsolat oldalon (Bp., Bécsi út 38.-44.) .Üdv. Home Bazaar

 48. Nagyon szívesen!:)

 49. Nagyon fantaztikusak a ruhák, gyönyörűek!! Remélem hamarosan eljutok Hozzátok! Üdv. Éva.

 50. El vagyok varázsolva! Hol találom ezeket a csodás ruhákat? Üdv: Olinka

 51. Kedves Zsóka, köszönöm a kedvességet, figyelmet, amit ma az üzletben kaptam. Gyönyörű ruháid vannak. Nagyon örülök, hogy ma Nálad vásárolhattam.
  Üdvözlettel: Ági

 52. Facebookon követem a tevékenykedéseteket amitől ámulok és bámulok! Csoda szép ruhák egytől egyig! Csupa lezser és mégis nőcis darabok! Sajnos nincs módomban Pestre utazni,ezért szeretnék érdeklődni hogyan tudnék mégis vásárolni ezen csodákból.? Üdvözlettel Ági

 53. Nagyon tetszenek a ruhák.szeretnék a vásárlótok lenni,mivel úgy gondolom ezeket a ruhákat én is szívesen viselném.

 54. Szia,

  Elkeveredett a leveled és csak most olvasom:((

  Köszi az érdeklődést-most költözünk,de majd ez lesz a módja a vásárlásnak:))

  http://homebazaar.hu/stilusiranytu/a-stilusos-oltozkodes-moletteknek-es-vaganyaknak-ez-odettnek

  Zsóka

 55. Édes Ági!

  Szia,

  Elkeveredett a leveled és csak most olvasom:((

  Köszi az érdeklődést-most költözünk,de majd ez lesz a módja a vásárlásnak:))

  Remélem vendégségbe eljössz az új helyünkre is!:))

  Zsóka
  Zsóka

 56. Szia,

  Elkeveredett a leveled és csak most olvasom:((

  Köszi az érdeklődést-most költözünk,de majd ez lesz a módja a vásárlásnak:))

  http://homebazaar.hu/stilusiranytu/a-stilusos-oltozkodes-moletteknek-es-vaganyaknak-ez-odettnek

  Szeretettel látunk az új üzletben!:))
  Zsóka

 57. Szia,

  Elkeveredett a leveled és csak most olvasom:((

  Az üzlet címe a névjegyben a lenruha face oldalán:))

  Köszi az érdeklődést-most költözünk,de majd ez lesz a módja a vásárlásnak:)),vagy személyesen:))

  http://homebazaar.hu/stilusiranytu/a-stilusos-oltozkodes-moletteknek-es-vaganyaknak-ez-odettnek

  Zsóka

 58. Egyszerűen imádom őket!!! Bárcsak ne úgy néznék ki, mint egy kókuszgolyó. De ezek a csodák inspirálnak a fogyásra, mert nőni már nem fogok!!!

 59. Szeretettel üdvözöllek Zsóka!

  Kinéztem egy fehér nadrágot fehér, mintás felsővel, de annyira félek az áraktól, hogy ha csak egy tol-ig árat kapnék,hozzávetőlegeset, már az is segítene. Talán bátrabban szánnám el magam a látogatásra.Ha egyszer elmegyek (mondjuk vasárnap), üres kézzel nem jövök el. Imádom ezt az egyedi stílust, ez az én világom.:) Csak tájékoztatásként, nem amorf, átlag 42-es méretem van, némi pocakkal, hormon bulival.:)

  Segíts kérlek, és én ott vagyok!

  Szeretettel üdvözöllek: Csilla

 60. Szia!Elnézést,de ilyen régen nem jártam itt:((Remélem,már megtaláltál máshogy:)))Zsóka

 61. Csilla!

  az olasz len tunikák,nadrágok,ruhák többségükben-normál méretben 10-16ezerig,a nagyobb méretek és a magyar tervezői darabok ettől kissé magasabb
  árfekvésűek.

 62. Kedves Zsóka!
  Ugyan még csak egyszer volt ehetőségem nálatok járni és vásárolni, de valóban élmény volt részemre. Ugyan az még a régi helyeteken volt, de ott is kulturált környezetben, extravagáns ruhák közt válogathattam. Az elkészült képek pedig Makóig értek és a mai napig kérdezik, vagytok e még, mert szuperek a ruháitok és követik a képeiteket Én pedig beleszerettem ebbe a stílusba, ami előnyös, vagány és mégis nőcis és a lényeg jól érzem benne magam és ez már önmagáért beszél!
  Nagyon várom, hogy újra eljussak hozzátok.
  Megfertőződtem!-köszönöm Neked,Zsóka!

 63. Kedves margit!

  Szívből örülök,a viszontlátás reményeben szeretettel üdvözöllek!Zsóka

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>