24
vasárnap
2016. január

Az önbizalom ruhái

Négy fazon, 18 szín

Egy cikkben megismertetünk veletek 4 fazont, a “kis feketét”, a Hangát, a Mirát és a Jolly Jokert. Mind a 4 fazon  18 féle színben kapható, és  a “kis fekete”csíkosban is! (A csíkos ára szintén 12 990 Ft,  ugyanúgy, mint a “kis fekete”.) Előbb megmutatom a színeket, a vásárlás módját, majd a fazonokat.

Színek

12570815_784692798342224_1414284691_n

 A színek balról jobbra haladva találhatóak, minden színből két db van az állványon.
1. törtfehér, 2. homokszín, 3. mogyoró
4. lazac, 5. mályva, 6.kékes-szürke
7. “búzakék”, 8. türkizkék, 9. türkizzöld
10. banán zöld, 11. olív zöld, 12.pipacs piros
13.burgundi, 14. bordó, 15. csokibarna
16. sötétkék, 17. mákos sötétszürke, 18. fekete

Vásárlás 

Üzlet címe: Lenruha, Budapest, Kazinczy u. 6/a. magasföldszint, 1-es csengő. INGYENES PARKOLÁSHOZ ÍRJ a kódért! Online rendelés a szín megadásával lehet a zsoka @homebazaar.hu-ra email címen (kérem a címet és a telefonszámot).

“Petit noir” , a kis fekete

Az itt látható ruhák különösen jó minőségű nagy grammsúlyú viszkózból készültek, ez azért fontos, mert találkozhatsz hasonló fazonnal, de azok vékony, kevés grammsúlyú viszkózból készültek, és nagyon áttetszőek.A nagyobb grammsúlyú anyagnak előnye, hogy sokkal kevéssé tűnnek elő a testfelszín egyenetlenségei, a test hurkái és nem áttetsző. A nagy grammsúly szoros összefüggésben van az árral. Jó hír, hogy a korábbi 12 990. – Ft-os árával szemben, az árat csökkenteni tudtam 10 990.- Ft-ra.

árhoz

Karcsúsít, egyméretes, kb. 36-48 as méretig viselhető, mert rugalmas, és ennyire sokat tud tágulni. Hossza 90-93 cm.

ahol a méreted

Online csak 115 cm-es mellbőségig veszek fel rendelést, mert számít a test formája is, de ennél nagyobb méretre csak próbával ajánlom. Önállóan viselhető ruhaként, szexi kis ruhaként, viselhető nadrággal szoknyával, úgy ahogy a képeken látjátok. Fel lehet dobni kiegészítőkkel , sálakkal. Előnye még, hogy tudod szabályozni a hosszát, pl. nadrághoz, szoknyához igazítva, a belül lévő gomb és akasztó segítségével felgombolhatod egyik, vagy mindkét oldalon.

Egyik oldalon:

egyik oldalon gombolva

Mindkét oldalon gombolva:

mindkét oldalon gombolva

türkizkék és türkizzöld
12571233_788458571298980_937782363_n

A kis fekete már nem csak egyszínűben, hanem csíkosban is elérhető. Ez az anyag kevésbé rugalmas, VÉKONYABBAKNAK ajánlom!! A képeken kb. 100-105 cm-es mellbőségen láthatod.

A színek elfogyhatnak, garanciát nem tudok vállalni! Amennyiben a kívánt szín nem felel meg, természetesen visszaküldheted, cserélheted ilyen “petit noir” ruhára, de a szállítás költsége 1500 Ft, mely téged terhel!

Hanga

Az itt látható ruhák különösen jó minőségű nagy grammsúlyú viszkózból készültek, ez azért fontos, mert találkozhatsz hasonló fazonnal, de azok vékony, kevés grammsúlyú viszkózból készültek, és nagyon áttetszőek. A nagyobb grammsúlyú anyagnak előnye, hogy sokkal kevéssé tűnnek elő a testfelszín egyenetlenségei, a test hurkái és az anyag nem áttetsző.Különösen jó nagy ciciseknek, pocisoknak és fenekeseknek. Jó derekat csinál! A nagy grammsúly szoros összefüggésben van az árral. Jó hír, hogy a korábbi 15 990.- Ft-os árával szemben, az árat csökkenteni tudtam 12 990.- Ft-ra!

Kinek ajánlom ?

Kb. 40-es mérettől -48 méretig, és 125-128 cm-es mellbőségig. Egy méretben van  -mindenkin ugyanazt a ruhát látjátok!! Online csak 120 cm-es mellbőségig veszek fel rendelést a Hanga fazonra, mert számít a test formája is, de ennél nagyobb méretre csak próbával ajánlom.

A színek elfogyhatnak, garanciát nem tudok vállalni! Amennyiben a kívánt szín nem felel meg, természetesen visszaküldheted, cserélheted másik Hanga ruhára, de a szállítás költsége 1500 Ft, mely ez esetben téged terhel! Megértésedet köszönöm!

Mira

Leginkább-38-44-ig ajánlom.Viselheted hosszan harisnyával, szűk nadrággal vagy akár fel is húzhatod tunikának.

Ára: 16 990.- helyett most jelentős árelőnnyel csak 13 990.- Ft.

Alábbi képeken felhúzva láthatod, ha tunikának szeretnéd vagy alacsonyabb vagy:)) Lehet egyik vagy mindkét oldalon felhúzni.

Amennyiben a kívánt szín nem felel meg, természetesen visszaküldheted, cserélheted másik Mira ruhára, de a szállítás költsége 1500 Ft, mely ez esetben téged terhel! Megértésedet köszönöm!

Jolly Joker

Szereted, ha LÁTSZIK a DEREKAD? A KARCSÚSÍTÓ és nagyon jól ÖLTÖZTETŐ, akár egy egyszerű pólóból és nadrágból vagy szoknyából vagy akár egy nem túl szép egyszínű ruhából VARÁZSOL igen DEKORATÍV ÖLTÖZÉKET!! Ujjatlan.

Nyáron önállóan is viselhető a JOLLY JOKER. A benne lévő olajzöld, terrakotta, fehér és fekete miatt igen sok mindennel KOMBINÁLHATÓ ujjatlan tunika. Bármelyik ruhával, de a sajátoddal is kombinálható. Mind a 18 színben rendelhető,mint ahogy az előző 3 ruha is és pillanatnyilag ezekből a csíkosokból, de a választék változik !! Az ujjatlan Jolly Joker 2 méretben kapható L és Xl, rugalmas viszkóz anyagból.

Ha jó híreket hallottál kérlek hogy ajándékozz meg engem és az ismerőseidet is, kattints a piros SHARE gombra és oszd meg a bejegyzést! Hálásan köszönöm!

Zsóka

5 Hozzászólások

 1. Üdvözlet!

  Csak gratulálni tudok.Nagyon kellemes darabok.Kár, hogy Óbudán nincs üzlet.

  Kellemes napot!

  Juhász Edit

 2. Szia!

  Köszönöm szépen!:))Ez nem egy nagy távolság:)))

  Zsóka

 3. Megéri még Ceglédről is oda utazni àm!:)

 4. Szia!

  Nem:((( Sokat mi készítünk és több helyről vannak)))

 5. köszi Aranka!:))))Zsóka

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>