1
csütörtök
2015. január

Hogyan tovább 2015-ben?

A költözés

Nem egy szokványos, tőlem megszokott bejegyzés lesz ez a mai. Új év, új élet! S hogy mit jelent ez a Home Bazaar életében?

Az első, és legfontosabb változás, hogy elkezdtük a költözést a már sokat emlegetett 7.ker.Kazinczy u.6/a alá, itt Budapesten. A nyitásról minden létező csatornán informálni foglak, a Lenruha és Home Bazaar facebook oldalán a névjegyben, és itt a www.homebazaar.hu-n.

Egy hangulatos , ódon, nagypolgári lakásba, a magasföldszintre költözünk, ami egy még sokkal családiasabb, bensőséges hangulatú hely lesz, egy meleg kis fészek- ami olyan lesz,mintha vendégségbe jönnél hozzám –  nagy belmagassággal, csipkékkel, koptatott-öregített  nyílászárókkal és parkettával kialakított vintage hangulatú otthonba.

A bejutáshoz az 1-es csengőt kell használjátok!

S hogy hogyan juthattok ide? A Rákóczi út és a Kazinczy utca sarkától 150 m-re vagyunk, az Astoria és a Blaha Lujza téri metrómegálló között, de a Deák téritől sem esünk messze. A Zsinagógától és a Gozsdu udvartól is kb. 500 m-re vagyunk . Egyszóval egy nagyon jól megközelíthető csomópontban.

S ha a metró nem lenne megfelelő, buszokkal és villamossal is könnyen eltaláltok hozzánk.

Azoknak,akik autóval szeretnének jönni, INGYENES PARKOLÁST biztosítunk az üzlettel szemben lévő MÉLYGARÁZSBAN:)))

2015 – Új fészek, új kihívások, új remények!

De ezzel együtt magam mögött kell hagyni bizonyos dolgokat, mert mint minden változás, némiképp lemondásokkal is jár, persze más dolgok javára.

A Home Bazaar (ejtsd: hombazár) jelentése az üzlet indulásakor az otthonteremtés és a lakberendezés vizein evezett. A magam mögött hagyott dolgok egyik része pontosan ez. Megválok a lakberendezési tárgyaktól, a jövőben nem találsz majd nálam ajándéktárgyakat, kisbútorokat, kedves kis apróságokat, de az üzlet berendezéseként szolgáló bútorok, kiegészítők magatokkal vihetők, ha szeretnéd a hangulatot otthonodba is bevarázsolni.

Ami a jövő, az a Lagenlook stílus további népszerűsítése, szolgálatába szegődöm azoknak a nőknek, akik régen a Váci 10-ben, Lőrincz Zsuzsánál, a STB-ben vásároltak az Operánál vagy a Jokerben az Akácfa utcában vagy azoknál  a tervezőknél, akiknek a ruháit ott forgalmazták.

Szeretném a vendégeim között üdvözölni azokat, akik a Lenruha oldalán és a Home Bazaar- ban jártatok és úgy érzitek azonosultok azzal amit én, Vasvári Zsóka képviselek.

Ezt a döntésemet pedig Nektek köszönhetem kedves stílusbarátaim:))), akik közül nagyon sokan megváltoztatok vagy változtattok és örömmel viselitek az általam is képviselt stílust.

Nektek, akik úgy érzitek, hogy új alternatívát nyújt ez a stílus,

nektek, akiket felszabadít,

nektek, akiknek önbizalmat ad, kényelmessé és mégis  stílusossá  teszi a mindennapokat

NEKTEK, akik már régen megmutatjátok, hogy egyéniségek vagytok és sajátotok  a  stílus.

Azon dolgozom, hogy közel kerüljek hozzátok, és segítsek nektek! Ne féljetek a változtatástól, mert ha megjegyzést tesznek rátok ezekben a ruhákban, az csak pozitív lehet, hisz tudod, csak arra a fára dobnak követ, melynek szép gyümölcse van.

A te öltözködésednek van stílusa?

Vagy még keresed önmagad? Akkor mi vagyunk a megoldás. Ez az a stílus amit nem azért viselek, mert nincs jobb, hanem, mert szeretem, s szeretem benne Önmagam.

Amit mi árulunk, az egy kis szikra, ami lángra lobbantja benned a nőt! Boldogságot árulunk, ruhás kiszerelésben!

Lelki harmóniához vezető kulcsot a hétköznapokban! A magabiztosság kellékét, ami ezt kifejezi!

Útban a Lagenlook stílus felé

Az elmúlt évben annyi szeretetet, dicséretet kaptam tőletek, miközben élveztem, és élvezem, hogy legmerészebb álmaitokban látott önmagatokat mutathatom be a tükörben. Fantasztikus érzés, élmény látni, ahogyan megváltozik egy NŐ mozgása, pillantása, önbizalma, magabiztossága egy Home Bazaaros ruhában.

Most viszont van egy óriási dilemmám. (Végül mégiscsak eljutok oda, amiért “billentyűzetet” ragadtam.)

A név

A Home Bazaar lefedte mindazt, amivel, ahogyan ezt az üzletet elkezdtem.

10685322_570092079802298_586666117_n

De vajon elég lesz -e, jó lesz-e a Lagenlook lenruháknak is?

Aki először érkezik hozzánk, vajon fogja-e tudni, mit rejt a név? Mennyire lesz beszédes név a Home Bazaar egy igazi, francia stílusban megálmodott vintage lakásüzletnek?

Új néven, új logón, új dizájnon töröm a fejem, de érdekelne a Ti véleményetek is.

Érdekel a véleményed

A fejtörést az alábbi kérdések okozzák:

1. Ragaszkodjam -e egy névhez, ami már sokak számára egybeforrt ezekkel a ruhákkal is? Mondhatnánk, hogy bejáratott.

2. Az utca emberének  logót és a nevet látók felé ennek a névnek nincs üzenete, mert már nem az lesz a profil, amit a név takart. Beszédesebb, célravezetőbb név kellene? Nem lenne-e képzavar azoknak, akik már így szoktak meg minket? Vajon hányan lehetnek, akik nem is tudták a nevünket, csak tudták hova kell jönniük?

3. Nagyon megköszönném, és kérnélek is benneteket – akiket érdekel a Home Bazaar sorsa, akiknek adott már a HB, hogy most Ti segítsetek nekem! Hozzászólásban írjátok meg a véleményeteket a névről, mert most már tudjátok, átérzitek, amiről eddig írtam.

4. Továbbmegyek. Ti milyen nevet javasolnátok? Nem feltétlen válnék meg a Home Bazaartól, pl. maradhatna XY by Home Bazaar?

Többen mondták, , hogy a nevem mindenképpen jelenjen meg a névben,mert ezt könnyebb megjegyezni. Ez eléggé távol áll tőlem,ha azonban ez segít abban, hogy könnyebben megjegyezhető, köthető legyen valakihez. Mit gondoltok? De őszintén! (by Zsóka???)

Ugye tudod?  “Bókok vannak beépítve minden ruhánkba!

Az élet túl rövid, hogy unalmas ruhákat hordjunk!”  Csak akkor gyere velem és LIKE-old, KÖVESD az oldalt, ha így gondolod!

Olyan NŐKET szeretnék az oldal “barátaiként” a Lenruha facebook oldalán tudni, akik JÁRTAK MÁR a Home Bazaarban, TERVEZIK, HOGY ELJÖNNEK, RENDELTEK MÁR TŐLÜNK ONLINE és akik SZERETNÉNEK VÁLTOZTATNI A STÍLUSUKON, csak még ÉRLELIK AZ ELHATÁROZÁST! Olyan nőket látok szívesen, akik megmutatják, meg merik mutatni hús-vér valóságukat a közönségnek, olyanokat, akik felvállalják, hogyan lehetünk jobbak és önkifejezőbbek. Ebben viszont segítenek sokat a képek. Akiknek jobbak az adottságai, ilyenkor legyenek hálásak Istennek ezért és örüljenek, hogy ők szerencsésebbek és örüljenek, hogy azoknak is kínálok lehetőséget a stílusosabbá válásra, akiknek szinte csak a HOME BAZAAR  kínál extra  MEGOLDÁST.

Ha nem tartozol ezek közé, akkor ez az oldal  és a Lenruha  a Facebookon nem neked szól!

Azoknak viszont akik a baráti körünkhöz szeretnének tartozni örülök és terített asztallal:) fogom várni 2015-ben is. Azok, akik eddig csak a Home Bazaar facebook oldalán néztek minket és szeretnének közénk tartozni azok nyomjanak egy LIKE-ot a Lenruha facebook oldalára, mert a HB oldala RÖVIDESEN MEG FOG SZŰNNI, így a ruhákat nem fogod látni!

TUDOD-E? Hogy a legtöbb olvasó csak a bejegyzéseink töredékét látta? Miért is? A facebook nagyon drasztikusan lecsökkentette azoknak a számát, akiknek megmutatja egy-egy akár az  általad kedvelt LIKE-olt oldal bejegyzéseit is.

Teszi mindezt azért,hogy a céges oldalak  pl.a HB  is  minél többet fizessünk azért,hogy láthasd a képeinket.Mert eddig is fizettünk,csak most egyre többet kell ahhoz,hogy legalább pár száz kedvelő láthassa azokat…Ezek a költségek pedig be kell épüljenek a termékek árába.

1. Tudod-e, hogy CSAK  akkor mutatja  meg a FB az általad kedvelt oldalak minden  bejegyzését, ha azokat RENDSZERESEN látogatod és INTERAKCIÓBA kerülsz a bejegyzésekkel, vagyis ha LIKE-olod, MEGOSZTOD, de leginkább VÉLEMÉNYEZED a bejegyzéseiket, képeiket!

MIÉRT  van ez? Azért ,mert onnan tudja a FB, hogy melyik  az a téma-oldal ami téged VALÓBAN  érdekel és AZOKAT FOGJA TÖBBNYIRE MEGMUTATNI az idővonaladon, amit te GYAKRAN nézel. Ezt pedig a like-ból, megosztásból és a hozzászólásodból tudja.

Azért van ez,mert az emberek nagyon sok kedvenc oldalt bejelölnek, viszont később nem érdeklődnek és ha ezeket a face nem szűrné meg  ettől  az idővonalukon kilométernyi bejegyzés  lenne  és ettől idegesek lennének és elhagynák a facebookot. A FB célja viszont, hogy itt maradjanak, mert a cégek a megkeresésükért kemény pénzeket fizetnek, hisz ebből van a profitja. Ezért,hogy a FB jól szolgáljon ki téged és megmaradj elérhető ügyfélnek  az általad   kevésbé látogatott   oldalak bejegyzéseit előbb-utóbb KIKOPTATJA a hírfolyamodból .Ezért kéri minden oldal tulajdonos a LIKE-ot, MEGOSZTÁST,de a LEGFONTOSABB A KOMMENTet!

A VÉLEMÉNY NYILVÁNÍTÁST is, hogy a FB úgy ítélje meg az oldal neked FONTOS, ÉRDEKEL, SZERETNÉD,HA MINDIG MEGJELENNÉNEK A BEJEGYZÉSEI.

Tehát,ha szeretnéd a HOME BAZAAR ruháit rendszeresen látni ,bejegyzéseit olvasni először is NYOMJ EGY LIKE-OT AZ OLDALRA és JELÖLD BE pipával a MINDEN BEJEGYZÉS MUTATÁSÁT.

Ha eddig a homebazaar face oldalán nézted ezeket most tedd az első pontban felsoroltat,mivel ott már nem lesznek  elérhetőek.!

2. Ha mindent szeretnél látni, ezt kell tenned, LIKE-olod, MEGOSZTOD, de leginkább VÉLEMÉNYEZED a bejegyzéseinket, képeinket, hogy ne koptassa ki az idővonaladról!

Kívánságom az új évre-veletek jövőre ugyanitt, amikor már egy igazi CSAPAT -BARÁTI TÁRSASÁG LESZÜNK-KÖLCSÖNÖS SEGÍTÉSSEL, HOZZÁSZÓLÁSOKKAL,  EGYMÁS ÉPÍTÉSÉRE!

JELENTKEZEM, HA KÉSZEN ÁLLUNK A NYITÁSRA!

Szeretettel,

Zsóka

 

54 Hozzászólások

 1. Én nem változtatnék mert a home bazaar maga a stilus!

 2. Kedves Zsóka! Egyelőre az érdeklődők közé tartozom, de nagyon szurkolok azért hogy az elképzelésed sikerüljön. Nagyon nagyon tetszik ez a stílus amit képviselsz, remélem hamarosan a vásárlők körébe is fogok tartozni. Logó javaslaton gondolkodom, ez most csak egy kis biztató és elismerő vélemény volt tőlem a munkádhoz :) ! Üdvözlettel Ildikó

 3. Kedves Zsóka ! Kívánom valósuljon meg az álmod,mert ezzel nagyon sok nőnek segítesz megtalálni ön magát,vagy elindítani egy más világ felé.
  Mindamellett, szerintem a nevetek találó és jó. Nem biztos a változást a név változásával is erősíteni kellene. Gondolkodtam a stilus amit képviselsz majd a ruháiddal sokkal nehezebb megjegyezni és kiejteni az átlagembernek mint a jelenlegi nevetek. Boldog Új Évet Kívánok. Ez természetesen egy vélemény a sok közül. Üdvözlettel Dr.nagyné Zombori Margit Makó

 4. Maradok veled

 5. Gratulálok a jövőbeli vàltozáshoz, Zsóka!
  Sok Sikert az Új Úton ! :-)
  B.Ú.É.K.!
  Tomor Bernadette

 6. Remélem sikerül az új üzletet is jól bejáratottá tenni. Én biztosan megkereslek. Köszönöm az eddig vásàrolt gyönyörűsègeket. Puszi Dràga Zsóka! GGyöngyi

 7. Zsó! Először is BUÉK! Remélem hamarosan találkozunk az új helyen! Most és mindig örömmel hordom a “ruháidat”!

 8. Boldog Újévet Kívánok!!! Alig várom az új helyen a nyitást!!!

 9. Kedves Zsóka! Szerintem az új üzlet nevében nem muszáj szerepejen a “Home Bazaar”. Nekünk hiányozni fog, de mi hombazárosok kivétel nélkül mind értesülünk arról, hogy a Kazinczybe költözött az űzlet és mi a neve. Új vevők, arrafele csámborgók talán valószínűbb, hogy bekukkantanak, ha a név picit utal arra, hogy ruhaféle van benned. A neved amúgy jó ötlet, hogy benne legyen. “Zsóka Lagenlookjai”, “Lagenlook by Zsóka” ? Csak ötletelek…
  Boldog Új évet, akárhogy is fogják hívni!
  Ágoston Zsuzsa

 10. Kedves Zsóka!
  Gyorsan a lényegre törve: legyen az új név egyszerűen

  baZar

  Persze szépen ” megdesignolva”!
  Ez kicsit hozza a régi nevet, de mégis új! Középen a Z-t ki lehet emelni, a neved kezdőbetűjeként( esetleg kicsiben az s-t is odabiggyeszteni).
  Szívesen küldök egy pár rajzot, ötletet is a megvalósításra!

  Remélem hamarosan találkozunk az új baZar- ban!!!

  Sok-sok sikert kívánok, szeretettel: Reichard Éva

 11. Szia Éva!Nagyon kedves vagy!!Köszönet érte!Csak nem ez a szakmád?? :))

  Keresek valakit,aki besegít,mert ellepnek a feladatok,és szakember kell a grafikához.

 12. Édes vagy Zsuzsa!

  Neked is BUÉK!:))

  Zsóka

 13. Kedves vagy Zsuzsa!

  Mi pedig téged várunk!!:))

  Zsóka

 14. Kedves vagy!

  Neked is BUÉK!:))

  Örülök neki!:))

  Zsóka

  Zsóka

 15. Én köszönöm édes Gyöngyi!:))

  Várlak szeretettel!:))

  Zsóka

 16. Köszi,köszi,köszi!Neked is szeretettel!

  Zsóka

 17. Köszi Mariann!

  Örülök,megtisztelő!:))

  Zsóka

 18. Köszönöm kedves Margit!

  Viszont kívánom szeretettel!

  Zsóka

 19. Szeretettel köszönöm Ildikó!Jól esik!

  Remélem mielőbb találkozunk!:))

  Zsóka

 20. Köszi Éva!:))

  Zsóka

 21. Szia Éva!Nagyon kedves vagy!!Köszönet érte!Csak nem ez a szakmád?? :))

  Keresek valakit,aki besegít,mert ellepnek a feladatok,és szakember kell a grafikához.

 22. Édes Zsuzsa!

  Köszönöm,viszont kívánom!

  Köszi az ötletelést!

  Zsóka

 23. Kedves Zsóka!
  Nagy megtiszteltetés, hogy ilyen közvetlenül és barátságos kapcsolatot ápolsz a verőköröddel! Ez a hozzáállás szerintem a biztos siker kulcsa.
  Egy jól bejáratott, bevált nevet nem kellene lecserélni, de a hírforrás a facebookon szerintem nagyon fontos, manapság a legjöbb reklámcsatorna! Szeretnék továbbra is minél többet hallani rólatok és továbbra is fogok nálatok vásárolni és baráti körömben jóhíredet vinni!
  Sok sikert!! BUÉK!!
  Éva

 24. Kedves Zsóka! Évszakonként szert tettem egy-egy ruhadarabra nálad, amelyek azóta is a kedvenceim. A jövőben is szeretnék hozzájutni a Lagenlook-stlusú ruhákhoz, veled maradok. Hozzon az újév sok szakmai sikert, kitartást és új vásárlókat.

 25. Kedves Zsóka! Voltam nálad már, vettem is pár darabot. Azóta visszavágyom, de a Kolozsi tér nekem macerás volt. Viszont itt lakom a Wesselényi utcában, úgyhogy ez már nem lesz akadály. Az új hely biztosan nagyon szuper lesz, mert Enikőtől tudom, hogy ők csinálták. Kicsi a világ 😀 Szóval várom a nyitást! Üdv: Csilla

 26. már alig várom a nyitást ! BUÉK

 27. Maradnék veled és sok nőnek segítesz megtalálni önmagát,egy kicsit félve változtat az ember magán,de ha előnyére amiben Te segítesz azt csak meg köszönni lehet…… BÚÉK 2015 legyen szerencsés éved.

 28. Kedves Zsóka! Először is sikeres, boldog új esztendőt kívánok Neked és a Home Bazaarnak! Érdeklődéssel figyeltem ezt az új stílust, nagyon megtetszett, megszerettem és remélem hamarosan a vásárlói körbe is beletartozom. Nekem a neved egybeforrt a Home Bazaarral és a későbbiekben is megtartanám. De bármilyen névválasztásra is kerüljön sor a költözést követően is szeretném figyelemmel kísérni az új kollekciókat. Sok-sok sikert kívánok! Szeretettel: Gajdos Ildikó Szolnokról

 29. Kedves Zsóka!
  Sikeres új üzletnyitást kívánok!
  Annak idején az Akácfa utcai Jokerban dolgoztam és öltöztettem a nőket. Nagyon szerettem. Jó kapcsolatom volt a “készítőkkel” is , hisz fontos kapocs voltunk az eladás szempontjából.
  Megkereslek majd az új helyen!
  B.Ú.É.K.
  Várkonyi Rita

 30. Kedves Zsóka! Először a névválasztáshoz szólnék hozzá- talán jót tenne a megújulásnak egy új név is, mit szólnál ehhez pl.:” LEN/ge/LOOK by Zsóka – vagy valami hasonló,majd gondolkodom még rajta. A logo szerintem csodaszép és nőies, ahhoz nem nyúlnék.A múltkori fotós felvetésre is most válaszolnék- a teljesen spontán és az agyonphotoshopolt közötti arany középútra szavaznok, profi beállítással és megvilágítással, de az üzlet kellemes közegében Sok örömöt és szép pillanatot kívánok 2015-re!Szeretettel Kriszta

 31. Szép estét Kriszta!

  Köszönöm a véleményed!Sajnos a fotózáson nincs lehetőség változtatni,ott rohan mindenki és nincs idő ezekre:(((

  Szeretettel köszönöm,a találkozásig üdvözöllek!

  Zsóka

 32. Szia Rita!

  Köszönöm és örülni fogok neked!:)))Akkor engem is .lehet:))

  Zsóka

  gyere mielőbb!:))

 33. Szia Ildikó!

  Nagyon kedves vagy!!!Szeretettel köszönöm és viszont kívánom!A mielőbbi találkozásig ,

  Üdvözöllek,

  Zsóka

 34. Szép estét!

  Szeretettel köszönöm és viszont kívánom!

  Örülök,ha velem maradsz!

  Zsóka

 35. Szia Judit!

  Örülök!:)))

  Zsóka

 36. Szia Csilla!

  Örülni fogok Neked!:))

  Igen,ők festik a nyílászárókat.

  Zsóka

 37. Katalin kedves!

  Szívből örülök neki és örülni fogok,ha újra eljössz!:))

  Köszönöm a szavaidat!

  Zsóka

 38. Kedves Éva!

  Megtisztelnek a szavaid!

  Szeretettel köszönöm a véleményed,igyekszem,de szerelemmel csinálom,így nem teher.

  A lenruha oldalán sokat olvashatsz rólunk:))

  Zsóka

 39. Én is szeretem amit kínálsz – ruhák , a környezet, a jó hangulat. Csak próbálkozom a névvel

  Lemék a Home Bazaarba
  LEMÉK egyenlő L – langenlook
  E – egyedi
  M – mókás
  É – érzéki
  K – kényelmes

  Sok sikert kívánok Norvégiából

 40. Édes és ötletes vagy Zsuzsi!

  Köszönöm!Zsóka

 41. Drága Zsóka !

  Picit fáj a szívem, mert nagyon szerettem hozzád járni . A kiegészítők és a kis kincsek a házunkban mind Rád emlékeztetnek és arra a hangulatra,ami az üzletedben fogadott. Családtag lettél,anélkül,hogy tudnál róla … ! Imádom a bejegyzéseidet, a feltöltött képeket , sokszor “loptam” ötletet Tőled berendezések-elrendezések-díszítések megvalósításához .
  S tudod mit kívánok Neked ? Sok jóból jó sokat ! Remélem, minden úgy alakul,ahogy azt megálmodtad !

  Üdvözlettel : Zsuzsi

 42. Drága Zsuzsi!

  Nagyon sok szépet kaptam,de a soraid nagyon megérintettek!!!!

  KÖSZÖNET érte!!!

  Remélem találkozunk itt is nálam-gyere el vendégségbe!:))Innen is lehet majd lopni:))))

  Szeretettel

  Zsóka

 43. Zsóka! Visszatérő vásárlód vagyok, feltétlenül meg foglak keresni az új helyeden is. A név vonatkozásában: ahogy írod ez egy lakásbutik lesz. Akkor ehhez miért nem maradhatna a Home Bazaar név esetleg valami kiegészítéssel? A Lagenlook elnevezés még nincs a köztudatban, inkább arra kellene utalni hogy egyedi, különleges, vasvári zsókás darabokat találnak nálad a nők. Javaslat: Home Bazaar by Vasvári Zsóka, vagy Home Bazaar – különleges ruhák különleges egyéniségeknek. Na? Mit szólsz?

 44. Szia Marianna!

  Köszönöm az idődet!Nekem is így lenne a legjobb,de nagyon hosszú:(((

  Nagyon jók:)))nagyon jó vagy!Találkozunk nálam!:))))

  Szeretettel,

  Zsóka

 45. Kedves Zsóka

  Természetesen jártam a Bécsi úton is, én már akkor ilyen ruhákat csináltam anyám nagy bosszúságára amikor általánosba jártam az meg meg már ugyan csak régen volt..(40éve)Kifordított lógó zsebek, és farmerekben amit senki nem értett.Még ma sem mindig:-) Szóval ha tudok segíteni a sok minden munkáim és kutya mellett szóljatok. Festő grafikus vagyok, sosem tudni kell-e valami.

 46. Szia Dorka!

  Örülök neked!Ha adsz egy számot szeretnélek felhívni!:))

  KÖszi

  Zsóka

 47. 30-99-80-663 Dorka

 48. Zsókám, a keresztneved mindenképpen szerepeljen, mert TE vagy a lelke az egésznek, legyen Homebazar Zsókánál,vagy Zsóka homebazárja, az írásmód változtatható

 49. 30-99-80-663

 50. sajnos nem értem:((

 51. Aranyos vagy Mariann!Kicsit tartok tőle,hogy negatív lenne a kicsengése,önteltnek tűnnék:(((

 52. jajjjjjjjjjjj tudom már:((((bocsánat!Kis időt kérek-most nagy a rohanás:((

 53. Hello kedves Zsóka,
  A névvel kapcsolatosan.
  HB.- Radiancy…
  vagy
  Women for women. (ebben benne van m inden, stílus,irány, vagányság….)
  vagy egyszerűen a
  our women!!
  Na, megyek, és elköltök egy kis pénzt nálad,
  hello
  Gy.Ágnes

 54. Helló Ági!

  Nagyon klassz,de a vevőkör MÉG sajnos nem ez:(((Köszönöm,hogy gondolkoztál!!!:))

  Szeretettel!Zsóka

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>