4
vasárnap
2015. január

Hová tűnnek a Facebook hírfolyamodból a kedvenc oldalaid?

A Facebook csapda 

Az üzleti oldalaink terjedése nem okozott túl nagy problémát, mindezidáig. A Facebook menedzsmentje rájött, hogy a több tízezer kedvelővel rendelkező oldalak tulajdonosainak posztjait lecsökkenti az oldalt kedvelő felhasználók hírfolyamában.

Ennek főbb okai:

– zsúfolt idővonalak: Annyi oldalt lájkoltok és kedveltek, hogy lehetetlen, hogy mindegyikének minden posztját megmutassa neked a facebook.

– anyagi érdekek: Végül is üzletben nincs barátság:), ez a közösségi média marketingre is igaz. Mert eddig is fizettünk,csak most egyre többet kell ahhoz,hogy legalább pár száz kedvelő láthassa azokat…Ezek a költségek pedig be kell épüljenek a termékek árába.

Valahol érthető ez is, hiszen oldalak ezrei jönnek létre, s bebizonyosodott, hogyha rendszeresen kommentelsz vagy lájkolsz, akkor sem láthatsz mindent úgy, mint azelőtt.

Mit kell tenned, ha folyamatosan látni szeretnél bennünket?

RENDSZERESEN látogatnod kell a Lenruha oldalunkat és INTERAKCIÓBA kell kerülnöd a bejegyzéseinkkel, vagyis az idővonalad karbantartása és a mi oldalunk láthatóságának megtartása érdekében már nem elég, ha “LIKE”-olod posztjainkat, most a legtöbbet a kommentekkel és a konkrét megosztásokkal teheted!

MIÉRT  van ez? Azért, mert onnan tudja a FB, hogy melyik  az a téma-oldal ami téged VALÓBAN  érdekel és AZOKAT FOGJA TÖBBNYIRE MEGMUTATNI az idővonaladon, amit te GYAKRAN nézel. Ezt pedig a megosztásodból és a hozzászólásodból szűri ki.

Azért van ez, mert az emberek nagyon sok kedvenc oldalt bejelölnek, viszont később nem érdeklődnek és ha ezeket a face nem szűrné meg  ettől  az idővonalukon kilométernyi bejegyzés  lenne, amit sem a FB szoftvere, sem a te készüléked nem tudna lekezelni. A FB célja viszont, hogy itt maradjanak, mert a cégek a megkeresésükért kemény pénzeket fizetnek, hisz ebből van a profitja. Ezért,hogy a FB jól szolgáljon ki téged és megmaradj elérhető ügyfélnek  az általad  kevésbé látogatott oldalak bejegyzéseit előbb-utóbb KIKOPTATJA a hírfolyamodból.

Ezért kéri minden oldal tulajdonos a LÁJKOKAT, MEGOSZTÁST és a KOMMENTET!

Tehát, ha szeretnéd a LENRUHA oldalát rendszeresen látni, látogatni, bejegyzéseit olvasni, először is:

NYOMJ EGY “LIKE”-OT AZ OLDALRA és JELÖLD BE pipával a MINDEN BEJEGYZÉS MUTATÁSA jelölőnégyzetet!

Köszönettel:

Zsóka

3 Hozzászólások

  1. Imádom, ezt a stílust! Az egyedi öltözködés , stílus netovábbjai az itt megvehető darabok :-)

  2. Örülünk!Remélem találkozunk!:))Zsóka

  3. Nagyon szépek a ruhák ez az én stílusom.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>