30
hétfő
2013. december

Mi a Home Bazaar? Miért érdemes ide eljönnöd? Miben tudunk neked segíteni?

A Home Bazaar

Egy hangulatjavító hely:

– annak, akinek a lelkét megérinti a harmónia

– annak, aki kedveli a régi-régies bútorokat és kiegészítőket és az általuk teremtett hangulatot

-annak, aki szereti, vagy szeretné, ha a ruhái tükröznék az egyéniségét

-annak, aki szeretné, ha olyan öltözéket kaphatna, amivel leplezni tudná a hiányosságait

-annak, aki vagány, laza, merész vagy szeretne azzá lenni

-annak,aki szeretné, ha az öltözéke az önkifejezésnek egy formája lehetne!

Hogyan lehetsz részese, birtokosa a hangulatnak a tárgyaknak, ruháknak, táskáknak, kiegészítőknek?

ÚGY, hogy  eljössz hozzánk!:)

Hol vagyunk?

LENRUHA- HOME BAZAAR – Budapest, VII.kerület, Kazinczy utca 6/a.

Hogy találsz könnyen oda?

Tömegközlekedéssel a Margit híd budai hídfőjétől a 17-es villamossal a Kolosy térig és onnan 100 méterre van az üzletház a bal oldalon a gyógyszertár után.

Ha autóval érkezel a Bécsi út és a Szépvölgyi út kereszteződésétől 100m-re van az üzletház. Parkolni a mélygarázsban tudsz 200 Ft/ óra díjért. Mivel az üzletház és a parkoló is kicsi, nem lesz nehéz tájékozódnod. Javaslom, hogy a -2.szinten parkolj, mert ott mindig sok az üres hely.

Ha viszont vidéki vagy és nincs módod eljönni, akkor is van lehetőséged  bútor, kiegészítő és ruha vásárlására is.

Van-e Webshop? Tudok-e Online vásárolni?

A klasszikus értelemben vett webshop nincs, de van valami ami több annál…és TUDSZ ONLINE VÁSÁROLNI!

Mivel TÖBB, miben SEGÍT TÉGED és hogyan tudsz vásárolni?

A  mi célközönségünk ruha vásárlásánál kockázatosnak tartanám a klasszikus webshopot.

Miért? Azért, mert  nagy valószínűséggel  eredményként kevés elégedett vásárló lenne!

Az okok: a többség sajátos, nem általános mérete, esetleg testének átalakulása miatti stílusváltása, bizonytalansága, bátortalansága, a ruhák stílusa, újszerűsége, a variálhatóság és kihasználhatóságában való tapasztalatlansága.

Azzal,hogy bemutatjuk ki hogyan viseli ezeket a ruhákat, ötleteket adunk mindenkinek. Ezt egy kép, pusztán a ruháról nem tudná közvetíteni. Ezzel visszük közel  hozzád és mutatjuk meg mennyire lehetne a “tiéd”.

Annak ellenére,hogy sok lenne a befektetett munka, mégis gyakori lenne a bosszúság és a sikertelenség.

MIÉRT? Azért, mert a  webshopban általában egy babán, vagy egy tökéletesnek vélt  modellen  van a ruha, ami valljuk be, idealizált. Amikor aztán jön  a próba, gyakran  jön vele a csalódás is! Ezt a csalódást szeretném minimalizálni azzal, hogy felkínálom az  ONLINE VÁSÁRLÁS LEHETŐSÉGÉT, de olyan változtatásokkal,amik jelentősen csökkentik a melléfogást.

Azzal, hogy – a képeinken  a  ruhákat- az árut az üzletet látogató hölgyeken láttatjuk. Ruháinkat  többnyire  nem hibátlan  alakú hölgyek viselik. Akik viselik azok hétköznapi emberek, akárcsak TE vagy ÉN.

Bizonyára  találsz köztük olyat modelleket, akiket leginkább tudsz magadhoz hasonlítani. Ha rajtuk  tetszik az öltözék, az jelentősen segít a jó döntés meghozatalában. Abban segít, hogy ráérezz, melyik ruha lenne  jó neked, melyik az amelyik illeni  is fog hozzád és  jól is fog állni rajtad. Úgy vélem ez a sok extra információ nagyban segít abban, hogy olyan dolgot vásárolj, ami hosszú távon örömet szerez és visszatérj hozzánk! A üzlet sikerének legnagyobb fokmérője az elégedett vásárló és az ő ajánlásaik! Ez a cél vezérelt!

Itt kérem, NYOMATÉKOSAN KÉREM, hogy ne tegyetek megjegyzéseket a ruhákat bemutató hölgyekre, mert sok embernek segítenek azzal, hogy megtalálja  a ruháját, a stílusát! Arról nem is beszélve,hogy senki nem tökéletes! Gyorsan kiderülne, hogy ezek a jó szándékú kritikusok mennyire kevésnek bizonyulnának egy hasonló megmérettetésen! De az internet világában “büntetlenül”  – a kizárásom nem büntetés nekik –  kiélhetik a frusztrációjukat.

Aztán lehet, hogy jól jönne egy kis segítség akkor is amikor a részletekről, pl. amikor a színről van szó. Sajnos ez nem mindig valósághű a képen. Mivel ennél  az online rendelési formánál nem kell egy gombot lenyomni, hogy megrendelem, több lehetőséged van mielőtt döntesz. Megadod a számodat és visszahívlak, hogy valóban arra gondoltál-e, vagy van-e még valami amit pontosítani szeretnél.

Igaz a webshopokban van lehetőség visszaküldeni az árut, ha nem tetszik. Persze az is igaz, hogy úgy már kicsit sokba kerül, mert ki kell fizetned a ki- és a visszaszállítás költségét, ha nem tetszik, amit rendeltél. A költségek miatt  nagyon ritkán küldik vissza a vevők, amit megrendeltek. Meggyőződésem, hogy a mi módszerünkkel a visszaküldés szükségességének az esélye  jelentősen csökken.

Azért sem lenne hasznos nekünk  a klasszikus  webshop, mert a ruháink kis szériásak, ami azt jelenti, hogy néhány darabot kivéve csak egy darab, vagy nagyon kevés van belőlük. Ez fajlagosan sokkal több élő munkát igényelne, amit érvényesíteni kellene az árban. Így viszont csak azzal a ruhával kell dolgoznunk, ami iránt konkrét érdeklődés van, így extra költség nem rakódik rá.

Előny a CSAK webshopokkal szemben,hogy hozzánk el is jöhetsz,próbálhatsz és legközelebb már könnyebb lesz akár online is rendelned hasonló terméket!

Előny még az is, hogy sokszor komplett öltözékeket látsz, ami ötletadó is lehet, ha szeretnéd azokat akár kompletten  is megrendelheted!

Csak akkor derül ki, hogy ez milyen előny, ha egy ruhát öltözékké akarsz varázsolni és bejárod a várost és mégsem találtad meg a hozzáillő kiegészítőket.

A közeli jövőben tervezem, hogy bizonyos fazonokból méretre is lehet rendelni az általam ajánlott anyagokból. Ennek az az oka,hogy a nagyobb méretűekre senki nem gyártja a vagányabb fazonokat. Ezt is meg lehet majd rendelni online.

Hogyan lehet rendelni?

Termékeinket a facebook főoldalunkon a fényképek feliratra kattintva az albumokban találod. Ezek az albumok bármikor megnézhetők. Egy hátrányuk van,hogy a legfrissebb képek megnézéséhez végig kell pörgetned az album képeit,mert számomra ismeretlen okokból a face ezt így csinálja-vagy én vagyok tájékozatlan.

Külön találod a ruhákat, az általános üzleti képeket, bútorokat, akciókat, stb. tartalmazó albumokat. Ha tehát a ruhákra vagy kíváncsi, nem kell végignézned a bútoros albumot, vagy fordítva. Ha valamire konkrétan kíváncsi vagy, vagy rendelni szeretnél, azt kattinthatóan be kell linkelned és el kell küldened a

zsoka@homebazaar.hu-ra a telefonszámoddal együtt!

Ha ezt NEM ÍGY teszed gyakran  előfordulhat-főleg régebben felrakott képeknél,hogy a  képek alá  írt kéréseket -kérdéseket  nem látom és azok MEGVÁLASZOLATLANOK maradnak. Te pedig azt hiszed nem jól működik  a szervizünk./Ezért KELL MINDEN MEGRENDELÉSNÉL, ÉRDEKLŐDÉSNÉL EMAILT  KÜLDENI a KATTINTHATÓ LINKKEL  /nélküle nem fogom tudni miről beszélünk! / a zsoka@homebazaar.hu-ra, mert ott  minden kérdéssel  találkozni fogok és te pedig választ kapsz!:))

Ha ruhát szeretnél és a paramétereid még nincsenek meg nálunk–a mell,derék, csípőbőséged, magasságod,arra is szükségünk lesz,kérlek azt is írd meg.!Mindez azért, mert a ruháink jó része nem méretezett-vagy a fazon miatt több méretre jók és  az olasz méretek sem minden esetben felelnek meg a valóságnak:(Ez több munka ugyan nekünk is,de kisebb a hibázási lehetőség. A telefonszámodra egyrészt  nekem lesz szükségem,mert  lehetőség és igény szerint,ha szükséges valamit pontosítani felhívhassalak. Másrészt szükség lesz a futárnak,ha rendelsz.

Hogyan  jut el hozzád az áru és hogyan történik a fizetés?

Amint az előzőekben is utaltam rá futárral,melynek  költsége 1500forint. Az áru értéket a szállítási költséggel együtt a futárnak kell átadni, tehát ez azoknak különösen előnyös, akik nem szeretnek átutalással vagy bankkártyával fizetni.

Bízom benne,hogy érezhető a szándék,hogy úgy szeretnénk kiszolgálni a vidéken lakó és a stílus iránt érdeklődő kedves régi és új ismerőseinket, olvasóinkat, hogy BÜSZKE HÍRNÖKEI  legyenek a HOME BAZAARNAK és a LAGENLOOK STÍLUSNAK.

Legyenek az országban a HOME BAZAAR CSALÁDJÁHOZ tartozó stílusos BOLDOG NŐK ötven után és 50 kg után is! :)

Szeretettel, szívből kívánom!

Találkozzunk mielőbb személyesen vagy online!

Vasvári Zsóka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 Hozzászólások

 1. Tegnapi napnal lattam egy feher csipke horgolt felsot (fekete hosszuujzval), eza erdekelne. Elore is koszonon. Agi

 2. Szia!Sajnos azt elvitték!:((Privátban küldj legközelebb linket is,ha valami érdekel,mert úgy tudok segíteni!Köszi!

 3. Kedves Zsóka!

  Nekem nagyon tetszik, teljesen rendben van. Nagyon tetszik a barátságos hangvételed. Tetszik a stílusod, kellemes, barátságos, hívogató.
  Egy apró, pici hiba: Az ősz kedvenc öltözékénél a névelő duplán van.
  Engedd meg, hogy ezúton kívánjak Neked eredményekben gazdag, boldog újévet.
  Majd minden képhez,amit a facebook-on közzé tettél, tartozott egy-egy szép idézet. Szeretettel küldöm Neked ezt a szép Ady verset.

  Adja meg az Isten,
  Mit adni nem szokott,
  Száz bús vasárnap helyett
  Sok, víg hétköznapot,
  Adja meg az Isten.

  Adja meg az Isten,
  Sirásaink végét,
  Lelkünknek teljességes,
  S vágyott békességét,
  Adja meg az Isten.

  Adja meg az Isten,
  Bár furcsa a világ,
  Ne játszak, ölő, gyilkos
  Cudar komédiát
  Adja meg az Isten.

  Adja meg az Isten,
  Mit adni nem szokott,
  Száz bús vasárnap helyett
  Sok, víg hétköznapot,
  Adja meg az Isten.

 4. Tisztelt Home Bazaar!

  Sokszor nézem az önnök oldalát a Facebookon, sok olyan ruha van ami tetszik, amit magam is elhordanék. Bár most jelenleg nem tartozkodom Magyarországon, mivel Angliában élek, de amikor haza utazom szívesen megnézném az önnök boltját, és talán még vásárolnék is. Ezért az lenne a kérésem, hogy tudna nekem valamilyen tájékoztatást adni a ruhák árával kapcsolatban, hogy milyen összegekre számítsak! Előre is köszönöm a válaszát!

  Tisztelettel:
  Bándli Magdolna

 5. Kedves Magdolna! Bármelyik ruha árát szívesen megírom önnek, kérem keressen a zsoka@homebazaar,hu emailcímen, és kézséggel válaszolok minden kérdésére! Köszönettel: Zsóka

 6. Nagyon nagyon szépen köszönöm!:)Hálás vagyok ezekért a sorokért:)

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>