11
vasárnap
2012. november

Stílusiránytű rovat bemutató

A stílus általános definíciója az értelmező szótár szerint:

“A szokásos kifejezésmód, illetve a viselkedés szokásos módja,

ami jellemző egy bizonyos személyre, csoportra, korra. “

A stílus definíciója számomra, Kosztolányi Dezső szavaival élve:

“A stílus mögött egy ember van,

az ember mögött egy élet van.”

Mindkettő eléggé megfoghatatlan, igaz? De azért érezni a különbséget…

Ebben a rovatban nem definíciókat olvashatsz majd! Kapsz egy alap tudást a stílusokról, ezen felül pedig konkrét tippeket, hogy mit hogyan helyezz el, milyen színeket használj, hogy az eredmény ne csak árnyéka legyen az elképzelésednek.

Célunk, hogy a gazdag képanyagnak és a gyakorlatias leírásoknak köszönhetően TE is megtaláld a saját stílusod és hogy ezt meg is tudd valósítani!

Amiket biztosan nem fogsz ebben a rovatban olvasni, azok olyasmik, mint high-tech, minimál, modern, neo-barokk, art-deco, etno, glamour, mediterrán.

És amikről biztosan olvashatsz:

romantikus provence rusztikus skandináv angol csipke tornác antik home bazaar piros keret kopott textil bolhapiac kanapé loft indusztriál polgári természetes ünnep vászon liliom hangulat country otthon szürke vidék urban rózsa konyha vásár vintage motívum inspiráció dekoráció pöttyös francia virág asztal karácsony bohém vas enteriőr festék lakberendezés shabby chic cottage lomtalanítás láda fehér

 

Minden olvasót várunk nagy szeretettel!

 

Ditta & Zsóka

2 Hozzászólások

  1. Érdekel minden

  2. örülök!

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>