27
szerda
2013. február

Változás!!! Még nem késő csatlakozni a játékhoz!

A játék átkerül a Facebook oldalra. Örömmel értesítünk, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel picit változtatunk a játék kiírásának szabályain, megkönnyítve a részvételedet. Többen is jeleztétek, hogy a Pinterest angol nyelvűsége és kezdőként a használata is, megnehezíti számotokra a játékban való részvételt!

Azt gondoltuk, hogy akkor az a minimum, hogy nekünk is alkalmazkodni illik ezekhez a kérésekhez, hiszen a játéknak úgy van értelme, ha minél többen részesei lehettek. A feladatok továbbra is képekkel, lakberendezéssel, tervezéssel, ötleteléssel lesznek kapcsolatosak. A játékhoz semmiféle tudás, vagy előképzettség nem kell.

Ami változik: A Játékot a Facebookon kezdjük el

A feladat megegyezik a korábban kiírttal, azzal a különbséggel, hogy nem a Pinteresten, hanem a FB-on játszuk.

A FACEBOOK albumaid között készíts egy Home Bazaar Képek albumot, és a Home Bazaar Facebook oldaláról húzz be minél több neked tetsző képet. Minimum 30 kép legyen az albumodban 2013.03.15-ig, a játék végére pedig minimum 50 db, de felső határt természetesen nem szabunk. A képeket nemcsak napjaink bejegyzéseiből, hanem a HB indulásától kezdődően felhasználhatod. A lényeg, hogy csak olyan képek szerepeljenek benne, melyek Neked nagyon kedvesek.

Ami nem változik: A nyeremény!

A játék nyereményét Vasvári Zsóka, a Home Bazaar tulajdonosa ajánlja fel Neked. Nyereményed pedig nem más, mint olyan tárgyak – dísz-, kisbútor, kiegészítők – összessége melyekkel egy életre otthonodba lophatod provance és a vidék stílusát, élj bárhol…

A nyeremény: 150 000 Ft értékű tárgynyeremény. Az érdeklődés számából úgy érezzük, megtaláltuk azt a határt, ami felkeltette a kíváncsiságotokat, és mélyen szunnyadó játékszenvedélyeteket.

Szabályokkal a sikerért

Játék az élet, de szabályok nélkül egyetlen játék sem lesz az igazi. A szabályok a korábbi kiíráshoz képest – a játék helyét kivéve –  nem változtak.

 1. regisztráció a zsoka@homebazaar.hu-n
 2. minden feladatot teljesíteni kell a kiírásnak megfelelően
 3. a feladatok a facebook oldalunkon, és a blogunkon is folyamatosan megjelennek
 4. feladatok egymásutánisága változó, kb. két hetet kaptok egy-egy feladatra
 5. a játék ideje kb. 3 hónap, a nyertes kihirdetése: 2013. május közepe, vége
 6. a szavazásos feladatoknál kizárólag a résztvevő játékosok szavazhatnak
 7. az egy ember – egy szavazat elvét követjük
 8. az összesítéseket a HB végzi, és mi hirdetünk győztest
Természetesen bármilyen kérdéssel fordulhattok hozzánk a játékot illetően, mindenre készséggel válaszolunk. A korábbi jelentkezések érvényben vannak, csak a feladatot oldjátok meg a Facebookon. Akik már a Pinteresten is aktívak voltak, azoktól sűrű elnézést kérünk, de reméljük, ugyanúgy örömüket lelik majd a játékban továbbra is.

Az ember csak ott egészen ember, ahol játszik. (Friedrich S.)

 Nagyon sok sikert és eredményes játékot kíván,

Odett és Zsóka

 

9 Hozzászólások

 1. Gyönyörű, kedvemre való dolgokat találok itt mindig.
  További jó munkát!

 2. Nagyon szépen köszönjük! Reméljük, továbbra is olvasóink táborában üdvözölhetünk!
  HB

 3. Hozzászólás

 4. Ez az üzlet kis területen nagy teljesítmény.A kiszolgálás ízlésemnek megfelelő volt.Kedves és figyelmes.

  Remélem az árú készlet változásokról időben kapok értesítést.

 5. Hozzászólás

 6. Hozzászólás

 7. Nagyon szép és a mi korosztályunkra jellemző öltözékeket láttam a fotókon. Nagyon szeretnék vásárolni belőle! Hol és mi módon lehet venni a termékeikből. Köszönöm a választ!
  Kívánok nagyon sok elégedett vásárlót!
  Tisztelettel Erdősné Debrecen

 8. Szép napot!

  Online is tudsz vásárolni:)Be kell linkelned a neked tetsző darab képét-szinte minden nap rakunk fel új képeket és elküldeni a zsoka@homebazaar.hu-ra a telefonszámoddal és felhívlak.

  Üdvözlettel,

  Zsóka

 9. Természetesen naponta frissül a FB oldalunk:)

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>